kampen voor 6 – 9 jaar

 • Grote vakantie 6 – 10 juli 2020
  BOTERO- KAMP
  In de wereld van Botero is alles zacht. Het lijkt wel of de personen en dieren in zijn kunstwerken kussens hebben opgegeten. En dat is nu net wat we gaan doen tijdens dit kamp. Kussens opeten?’ Nee, spelen met kussens. Wist je dat je echt heel erg leuke dingen kan doen met kussens? Kom het allemaal te weten tijdens dit super zachte kamp.


  Schrijf je hier in.

 • Grote vakantie 17 – 21 augustus
  KEITH HARING KAMP
  De gekke mannetjes van Keith Haring proberen onze wereld over te nemen. We hebben enkele helden nodig om deze ramp te voorkomen. Maar let op want elke misstap kan ervoor zorgen dat je zelf een gek mannetje wordt. Dus voorzichtigheid en creativiteit heb je zeker nodig tijdens dit pop art kamp.

  Schrijf je hier in.
 • Grote vakantie 24- 28 augustus 2020 * Laatste plaatsen*
  JEFF KOONS KAMP
  Dames en heren, het Jeff Koons-reisbureau neemt je graag mee op ballonvaart. De aanvang van onze unieke reis is op 24 augustus en we plannen terug te komen op 28 augustus.Maar let op…
  Wie aan deze reis durft deel te nemen moet een lefgozer zijn. Op elke bestemming moet er voldaan worden aan bepaalde opdrachten. Als het de reisgenoten niet lukt, kunnen ze helaas niet verder vliegen en zullen ze nooit meer terug thuis geraken. Dit kamp is er dus eentje voor de avonturiers onder jullie.

  Schrijf je hier in.
 • Herfstvakantie 2- 6 november
  JEFF KOONS (Leeftijd: 3 – 9 jaar)
  Dames en heren, het Jeff Koons-reisbureau neemt je graag mee op ballonvaart. De aanvang van onze unieke reis is op 13 april en we plannen terug te komen op 17 april.Maar let op…Wie aan deze reis durft deel te nemen moet een lefgozer zijn. Op elke bestemming moet er voldaan worden aan bepaalde opdrachten. Als het de reisgenoten niet lukt, kunnen ze helaas niet verder vliegen en zullen ze nooit meer terug thuis geraken. Dit kamp is er dus eentje voor de avonturiers onder jullie.

  Bij dit kamp worden de kinderen opgedeeld in 2 groepen naargelang de leeftijd.

  Schrijf je hier in.

PRAKTISCHE INFO

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Wie? iedereen van 6 jaar tot en met 9 jaar
Waar? Sint-Ludgardisschool – Begijnenstraat 49, 2000 Antwerpen
& Pleinhuis Zermatt – Terloplein
Wanneer?  We starten elke dag om 9u en sluiten af om 16u.
Vooropvang vanaf 8u30 & naopvang tot 17u30
Prijs? 150 euro

Indien je nog vragen hebt, mail gerust naar liesje@coccolarte.be .