knal boem kunst

GOED NIEUWS!
De Knal Boem Kunst-workshops gaan weer door dit jaar!
Deze keer maken we Basisschool De Mozaïek onveilig met onze kunstige workshops!

10 gratis workshops, 30 kinderen van 8 en 9 jaar, 6 knotsgekke begeleiders en vooral een hoop plezier.
Met deze ingrediënten kan het niet misgaan.

10 Woensdagen (13u-15u) bouwen we aan een grote expositie waar iedereen naar mag komen kijken.

Saai wordt het zeker niet, want elke week is er wel iets anders te beleven:
muziek, theater, radio maken, dansen, beeldhouwen,… het komt allemaal aan bod.

Info over de workshop:

  • Kunstwerken volgens perspectieven:  We vliegen er meteen in, want tijdens de eerste workshop nemen we penseel in handen en schilderen we groots.
  • Improvisatietheater: Na deze workshop heeft theater voor jou geen geheimen meer! Lekker improviseren is de boodschap.
  • Stop motion: Laat je boterham tot leven komen  of trek een auto verder met je haar. Je leert alles over deze speciale manier van filmpjes.
  • Woordkunst beeldhouwen: Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met geluiden en ontdekken de mooiheid en mogelijkheid van onze eigen lichaams-kathedraal, namelijk de mond. Ja, vandaag beeldhouwen we woorden. Geloof me, het kan!
  • Dansworkshop: Niets zo leuk dan dansen over de hele wereld. We duiken in de wereld van de dans en gaan zelf ook aan de slag. Hoe dansen chinezen, cubanen of nederlanders? Wij zoeken het samen uit in deze geweldige dansworkshop.
  • Bezoek aan opnamestudio: We bezoeken een echte opnamestudio en wie weet mogen we zelf ook wel iets inzingen. Spannend!
  • Fotografie: Spiegeltje spiegeltje in de hand wie maakt de mooiste fotowand… Ooit al eens een foto getrokken met een spiegel? Je zou versteld staan van de mogelijkheden en van de diepgang die je krijgt in een foto.
  • Modeworkshop:We duiken in de wereld van kleding en accessoires met enkele bekende modeontwerpers en maken onze eigen prachtige collectie. Fashionista’s, zet je schrap, want dit worden de trends van 2019!
  • Architectuur: Toekomst architectuur. Tijdens deze workshop duiken we naar het jaar 2098. Zijn auto’s nog wel auto’s? Hoe zal de streetart er uitzien in 2098? We filosoferen en dromen erop los en ontwerpen samen de stad van de toekomst.
  • EXPO-TIME: We zetten de expo samen op en verwelkomen ouders, grootouders, vrienden,… op onze zelfgemaakte expo en leiden hen rond in het werk dat we afgelopen 10 workshops gemaakt hebben.

Locatie: De Mozaïek, Schoenstraat 41 in Borgerhout

Met dank aan de jeugddienst van Borgerhout, die dit mogelijk maakt.