Mei ’18

Vlinderboom

2 mei in de voetstappen van Pollock
De titel van deze workshop mag je letterlijk nemen, want wij gaan letterlijk in de voetsporen van Pollock wandelen tijdens deze workshop. Ik ben alvast benieuwd waar ze ons naartoe brengen.

9 mei de wondere wereld van Paul Klee
Kleurrijke vakjes, dat is waar Paul Klee ontzettend van houdt. Alles wat hij doet is in het teken van gekleurde vakjes. Zijn tandenborstel ligt in een roos vakje, zijn schoenen in het blauwe vakje en ga zo maar door. Hij neemt de kinderen mee in zijn knotsgekke vakjes-leven.

16 mei Ballongekte met Koons
Niets zo leuk voor kleuters dan ballonnen. Ook Jeff Koons dacht er zo over. Zijn bekendste werk lijkt écht op een geplooide ballon. Tijdens deze workshop spelen we dan ook allemaal spelletjes met verschillende soorten ballonnen. Spannend!

23 mei dikzak Botero
Tijdens deze workshop draait alles rond rond en gezond. De dikke figuren op de kunstwerken van Botero spreken tot de verbeelding. Wij stappen vandaag ook eens in een schilderij en acteren er op los.

30 mei Gekke Dali Poten
Een surrealistische workshop mag er ook al eens inzitten. Tijdens deze workshop lijkt het of niets kan… De poten zijn te lang, de klokken smelten en de olifanten lijken op spinnen… Kortom lachen geblazen!