November ’18

VLINDERBOOM

7/11 Cloudboy
Tijdens deze workshop baseren we ons op een film van Meikeminne Clinckspoor die een film maakte genaamd Cloudboy. Het hoofdpersonage gaat geluiden opnemen die hij hoort rond zich. Met deze workshop willen we de kleuters laten stilstaan bij alles wat er rond hen gebeurt, en wat ze eigenlijk allemaal horen rond zich. Als we alle geluiden na elkaar afspelen, krijgen we misschien wel een prachtig muziekstuk… 

14/11 Koen Van Mechelen
Koen van mechelen heeft iets met Kippen. Onze workshop staat dan ook helemaal in teken van kippen. We tekenen als kippen, we spreken als kippen, we slapen als kippen en we spelen als kippen. Kortom dit wordt echt een grappige workshop.

21/11 Natuurschilderen
Fritz Haeg Land-art. De natuur intrekken en daar gewoon kunstwerkjes maken met wat je vindt. Heerlijk! Samen met de kleuters gaan we het bos in en verzamelen we materiaal. Met dit materiaal helpen we Fritz Haeg met het kleur geven van zijn ontzettend leuke tuintjes.

28/11 Jeff Koons
Jeff Koons komt langs en vertelt ook over zijn ballonnenhondje. Hij leert de kinderen om ook zo’n hondje te maken, en het hondje te verzorgen etc. Daarnaast maken we van deze workshop een heus ballonnenfestijn!