Vast begin- en einduur

De workshops met een vast begin- en einduur passen op al jouw evenementen.
Kies hier gerust de leukste uit. Elke workshop is voor kinderen tussen 3 – 12 jaar.
Is het toch niet helemaal wat je zoekt, mail me gerust en ik maak er eentje die volledig bij jouw event past.

 • Futuristenrace
  Papier, karton, stiften, verf, lijm, … En knutselen maar! De kinderen maken elk een auto waar ze zelf in kunnen stappen. Met deze auto rijden we de toekomst in. Spannend wat hier allemaal zal gebeuren!
 • Spannende speurtocht
  Deze kunsteducatieve speurtocht  is echt iets voor dappere speurneuzen. De kinderen moeten kunst proeven, voelen en zelfs worden om een schat te vinden. Let op, het is geen gemakkelijk speurtocht…
 • Fotografie workshop
  Niets is zo leuk dan zelf foto’s trekken. Tijdens deze workshop trekken we erop uit en leren we je de kneepjes van het vak kennen.  Hou je meer van het modellenwerk? Geen probleem… Dat hebben we uiteraard ook nodig tijdens zo’n fotografie feest!
 • Stop motion workshop (Vanaf 7 jaar)
  Maak de leukste filmpjes met lego of speel zelf de hoofdrol in je stop motion film en verdwijn door een deur. Laat de stoelen dansen en laat het fruit tot leven komen. Je kan het niet zotter bedenken of het kan met stop motion.  Tijdens deze workshop maak je je eigen film en leer je met special effects werken.
 • Kinderdisco disco partizani
  Shake it, shake it! Dansen is de boodschap tijdens deze workshop. Een echte dj legt nostalgische kinderhits op  en uiteraard zal er ook gezorgd worden voor wat dansanimatie! Wie weet leren de kinderen ook wel zelf een beetje draaien.
 • Kleimonsters
  Hoe ziet het gruwelmonster er uit? Heeft hij lange poten? Of heeft hij eerder groene tanden? Tijdens deze workshop maken de kinderen een eigen kleimonster en versieren ze dit met verschillende materialen. Monstertjes mogen natuurlijk niet vrij rondlopen, dus gaan we ook op monsterjacht.

DSC_1146