Verjaardagsfeest 3 – 6 jaar

Wil je je kleine oogappel de tijd van zijn/haar leven geven?
Snuister dan gerust even rond.

 • Action Painting
  Klieder, kledder,kladder,…
  Lekker experimenteren met verf, pasta, plantenspuiters en autootjes. Dit zijn ingrediënten tot een top feest! Tijdens dit verjaardagsfeestje worden de kinderen echte action painters, en maken we échte kunst. Geef toe, niets is zo leuk dan kliederen met verf.
  (Uiteraard voorzien we bescherming voor de grond en meubels.)
  Kinderanimatie coccolarte (2)
 • Tour de pakskes
  Een klassieker onder de verjaardagsfeestjes mag natuurlijk niet ontbreken aan het aanbod.
  Bij Tour de pakskes moet iedereen een pak openmaken. Op elke laag staat een ludieke kunsteducatieve opdracht die de kinderen moeten volbrengen. Aan het einde van het feestje zijn hopelijk alle laagjes uitgepakt en verschijnt er een leuk cadeau voor iedereen.
 • Gekke bekken met Picasso
  Is het je ook al opgevallen dat Picasso telkens gekke gezichten tekent? Tijdens dit verjaardagsfeestje staat gek doen centraal. We gaan met de kinderen op Picasso-avontuur, en gaan zelf aan de slag om onze eigen gekke Picasso te maken.
 • Ballongekte met nonkel Jeff K.
  Nonkel Jeff Koons houdt enorm veel van ballonnen en kent 1001 spelletjes met een ballon. Ook maakt hij de leukste ballon-kunstwerken. Tijdens dit verjaardagsfeest neemt nonkel Jeff de kinderen mee in een wondere wereld van ‘De Ballon’!
  jeff koons
 • Verhalentent
  Dit verjaardagsfeestje is bijzonder gezellig en knus, met een zelfgemaakte verhalentent waar we verhaaltjes voorlezen voor de kinderen. Bij elk verhaaltje hoort uiteraard ook een activiteit: knutselen, acteren, tekenen en gekke loopspelletjes.  Saai? Alles behalve!! De meeste kindjes vinden de afwisseling tussen rust en actie net heel erg aangenaam.
  Voorleestent

 • Spannende speurtocht
  Heb je een echte speurneus in huis? Dan is dit verjaardagsfeestje echt iets voor hem/haar. De kinderen moeten opdrachten vervullen om een schat te vinden. Let op, dit kan wel eens spannend worden.
 • Futuristenrace
  Papier, karton, stiften, verf, lijm, … En knutselen maar! De kinderen maken elk een auto waar ze zelf in kunnen stappen. Met deze auto rijden we de toekomst in. Spannend wat hier allemaal zal gebeuren!
 • Triadische ballet
  Deze avant-garde dans is een prikkeling voor verschillende zintuigen. Het Triadische ballet is een combinatie van felle kleuren, gekke muziek, geometrische figuren en strakke bewegingen. Doordat er ook humor in verpakt zit is het zeer fijn om hier een feest rond te bouwen met de allerkleinsten.
  Dit verjaardagsfeest is een mix tussen beweging, muziek, kostuumontwerp en lekker gek doen.
  triadische ballet
 • Knotsgekke kinderdisco
  Dit verjaardagsfeestje is enkel voor kinderen die niet kunnen stilzitten.
  Dansen is de boodschap. Een echte dj legt nostalgische kinderhits op en uiteraard zal er ook gezorgd worden voor wat dansanimatie!
 • Kleimonstertjes
  Hoe ziet het gruwelmonster er uit? Heeft hij lange poten? Of heeft hij eerder groene tanden? Tijdens dit verjaardagsfeestje maken de kinderen een eigen kleimonster en versieren ze dit met verschillende materialen. Monstertjes mogen natuurlijk niet vrij rondlopen, dus gaan we ook op monsterjacht.
 • Feest op maat
  Heb je niet echt je ding gevonden in bovenstaande verjaardagsfeestjes?
  Geen probleem! Mail me even de interesses van jouw kindje en ik maak met veel plezier een verjaardagsfeestje op maat!

verjaardagsfeestje coccolarte bewerkt