Verjaardagsfeest 7- 12 jaar

Ben je opzoek naar een verjaardagsfeest om nooit meer te vergeten?
Kies dan maar snel een feestje uit onderstaand lijstje, want deze leuke kunsteducatieve feestjes zijn écht de moeite.

 • Stop Motion
  Maak de leukste filmpjes met lego of speel zelf de hoofdrol in je stop motion film en verdwijn door een deur. Laat de stoelen dansen en laat het fruit tot leven komen. Je kan het niet zotter bedenken of het kan met stop motion.  Tijdens dit verjaardagsfeestje leer je de kneepjes van het vak.
 • Circus met Circolarte
  Ben je ook gebeten door het circusvirus? Wil je de zotste trucs leren met een diabolo? Of hang je liever de clown uit? Een echte circusexpert leert jullie de kneepjes van het vak tijdens dit verjaardagsfeestje!
  DSC_1088
 • Disco disco partizani 
  Altijd al eens een cool disco feestje willen geven? Dan moet je gewoon voor dit feestje kiezen.
  We komen met lichtinstallatie en een echte dj naar jou thuis en zetten de tofste muziekjes op. Geen alledaagse top 50, maar écht toffe muziek, waar je ontzettend leuk op kan dansen.  Geen idee wat nu toffe dansmoves zijn? Geen paniek, we nemen onze danseres mee die jullie de kneepjes van het disco-dansen aanleert.
 • Team om te zien-spel
  Dit is een spel waarbij jij en je vriendjes goed zal moeten samenwerken. Raceboten maken, gekke schoenenrace, kledingstukken maken, … Het zal niet gemakkelijk zijn, maar door samen te werken lukt het jullie zeker om de opdrachten binnen de tijd af te krijgen.  Een spannende race tegen de tijd, met super grappige opdrachten.
 • Wurmmodellen
  Ben je gebeten door mode en paradeer jij ook graag op een rode loper?  Dan is dit het feestje waar jij voor moet kiezen. We maken samen de gekste kleding met als uitgangspunt de ontwerpen van Erwin Wurm. Met 2 in een trui… Dat moet lukken, maar kan je ook met 4 in een trui? We testen het graag uit op jouw verjaardagsfeest!
  wurm
 • Spannende speurtocht
  Let op! Dit feestje is alleen voor echte speurneuzen. Enkel de dapperen onder jullie gaan deze speurtocht kunnen voltooien tot een goed einde.  Los de raadsels op, voltooi de opdrachten en vind de schat.
 • Fotografie feest
  Niets is zo leuk dan zelf foto’s trekken. Tijdens dit feestje trekken we erop uit en leren we je de kneepjes van het vak kennen.  Hou je meer van het modellenwerk? Geen probleem… Dat hebben we uiteraard ook nodig tijdens zo’n fotografiefeest!  Op het einde van het feest krijgt iedereen enkele foto’s mee als aandenken aan jouw verjaardagsfeest.
  gekke bekken 2
 • Futuristenrace
  Papier, karton, stiften, verf, lijm, … En knutselen maar! We maken elk een auto waar je zelf in kan stappen. Met deze auto rijden we de toekomst in. Spannend wat hier allemaal zal gebeuren!
 • Kleimonsters
  Hoe ziet het gruwelmonster er uit? Heeft hij lange poten? Of heeft hij eerder groene tanden? Tijdens dit verjaardagsfeestje maken we echte kleimonster en versieren ze dit met verschillende materialen. Monsters mogen natuurlijk niet vrij rondlopen, dus gaan we ook op monsterjacht.
 • Tour de pakjes
  Een klassieker onder de verjaardagsfeestjes mag natuurlijk niet ontbreken aan het aanbod.
  Bij Tour de pakskes moet iedereen een pak openmaken. Op elke laag staat een grappige  opdracht die jullie  moeten volbrengen. Aan het einde van het feestje zijn hopelijk alle laagjes uitgepakt en verschijnt er een leuk cadeau voor iedereen.
 • Feest op maat
  Heb je niet echt je ding gevonden in bovenstaande verjaardagsfeestjes?
  Geen probleem! Mail me even jouw interesses en ik maak met veel plezier een verjaardagsfeestje op maat!
  DSC_0186