Vrij binnen en buiten

Als je opzoek bent naar een workshop waar kinderen vrij binnen en buiten kunnen lopen, ben je aan het juiste adres.

Is het aanbod hieronder niet helemaal wat je zoekt, laat me dit dan even weten, dan maak ik een workshop die perfect past bij jouw event.

 • Gekke schoenenrace
  Bij de gekke schoenenrace gaat het niet enkel over de schoenen. Je transformeert tijdens de race helemaal in een kunstenaar. Spannend, grappig en ludiek is het zeker.
  Op een spelende manier komen de kinderen in contact met kunstenaars als Magritte, Piet Mondriaan, Arne Quinze, Koen van Mechelen en  Panamarenko.
 • Bootjesrace
  Een waterracebaan en zelfgemaakte bootjes. Dat zijn de ingrediënten voor de leuke bootjesrace. Kinderen bouwen hun eigen bootje en racen tegen elkaar door met een plantenspuit tegen hun bootje te spuiten. Amusant? ZEKER!
  Kinderanimatie coccolarte (5)
 • Verhalentent
  Een knusse tent wordt opgezet. De kinderen kunnen er gezellig komen bijzitten en luisteren naar een verhaal. Nadien gaan we dieper in op dit verhaal aan de hand van toneel, knutselwerkjes, filosofie en fantasie.
 • Knutsel eens wat anders dan normaal
  Deze keer geen deurhangers of beschilderde bloempotten.
  Tijdens deze workshop maken kinderen Chinese draken, juwelen uit bestek, futuristisch speelgoed of een bijzonder muziekinstrument waarmee ze de wereld gaan betoveren.
 • Circolarte
  Leer zotte trucjes met een diabolo, fiets op een éénwieler of hang de clown uit! Alles is mogelijk tijdens de Circolarte workshop. Een echte circusexpert leert de kinderen de kneepjes van het vak.
  DSC_1088
 • Futuristenrace
  Papier, karton, stiften, verf, lijm, … En knutselen maar! De kinderen maken elk een auto waar ze zelf in kunnen stappen. Met deze auto kunnen de kinderen nadien racen op de kandinsky-racebaan!
 • Kleimonsters
  Hoe ziet het gruwelmonster er uit? Heeft hij lange poten? Of heeft hij eerder groene tanden? Tijdens deze workshop maken de kinderen een eigen kleimonster en versieren ze dit met verschillende materialen.
 • Grime
  Heb je graag dat de kindjes op jouw evenement er lekker gek uitzien? Boek dan zeker onze grime-stand. Geen Mega Mindy’s en spidermans, maar wel echte kunstwerkjes zoals Magritte of Mondriaan. Uiteraard kunnen we ook dierenkopjes schminken.
  verjaardagsfeestje coccolarte bewerkt
 • Disco partizani party
  Opzoek naar een leuk feestje voor kinderen? Boek dan onze Disco Partizani dj en onze danseres. Zij doen namelijk niets liever dan feesten op wereldse muziek en nostalgische plaatjes uit de oude doos.