kleuterkunstkamp

PLANNING:

 • Krokusvakantie 15 – 19 februari
  PIPPI LANGKOUSKAMP  3 tot 5 jaar  (Laatste plaatsen)
  Iedereen kent haar wel, die kleine Pippilotta Victualia Rolgordijna Kruizemunta Efraïmsdochter, beter gekend als Pippi Langkous.Welk kind/volwassene droomt er nu niet van om voor een weekje Pippi Langkous te zijn…  Ik wel hoor! Pippi neemt de kleine kunstenaars mee in een heerlijk avontuur van absurditeit en gekdoenerij. Meer woorden moeten we hier niet aan vuil maken, want de titel zegt het zelf al dat dit een ongelofelijk tof kamp zal worden.

– Kleutergroep 3 – 5 jaar SINT LUDGARDIS (VOLZET): Schrijf je hier in voor de wachtlijst
– Kleutergroep 3 – 5 jaar ZOMERFABRIEK (Laatste plaatsjes): Schrijf je hier in.

 • Paasvakantie week 1   5 – 9 april
  ALICE IN WONDERLANDKAMP 3 – 5 jaar (VOLZET)
  Als er een kamp is waar we nu ontzettend lovende dingen over horen, dan is het wel dit kamp.  Dat is ook de reden waarom we beslist hebben om Alice nogmaals te laten langskomen.  Deze keer ontmoeten we andere vriendjes van Alice & blijven we uiteraard onze creatieve en knotsgekke activiteiten aanbieden aan de kinderen. Een kamp boordevol fantasie en magie. Geloof me… dit wil je echt niet missen.
  Schrijf je hier in voor de wachtlijst. 
 • Paasvakantie week 2  12 – 16 april
  HENRI MATISSE 3 – 5 jaar (VOLZET)
  Wordt jij ook niet ontzettend blij van de werken van Henri Matisse? Ik wel, en dat is al genoeg reden om een hele week aan deze geweldige kunstenaar te spenderen. “Waar gaan al die bizarre bloemachtige-figuren naartoe met die lange benen?”  We nemen we de kinderen mee in een wonderlijk verhaal van kleuren en gekke figuren. We gebruiken verschillende technieken om ook eens een Matisse kunstwerk te maken.
  Schrijf je hier in voor de wachtlijst


Wie?
Iedereen tussen 3 en 5 jaar oud

Waar?
– Sint-Ludgardisschool – Begijnenstraat 49, 2000 Antwerpen
– Zomerfabriek – Minkelersstraat 2, 2018 Antwerpen

Wanneer?
We starten elke dag om 9u en sluiten af om 16u.

Prijs?
165 euro

Wat mee te brengen?  Lunchpakket, tussendoortjes en voldoende drank. Zorg ook dat je kleine oogappel speelkleren aanheeft, het zou best kunnen dat hij/zij vuil thuiskomt.

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Indien gewenst kan je genieten van de vooropvang die start om 8u30 en/of de naopvang die eindigt om 17u30