September 2020

ksa xaverius

9 September Eko Prawoto

Bouwen bouwen en nog eens bouwen. Wij laten de kleuters het werk zien van Eko Prawoto en laten hen zelf op het idee komen om ook zo’n kamp te bouwen. De kleuters krijgen de touwtjes in handen en vertellen ons hoe hun ideale bamboekamp eruit zal zien. Dit wisselen we af met leuke spelletjes tussendoor, waardoor het kamp er aan het einde van de workshop fenomenaal cool uitziet. 

16 September Peter en de wolf

Bij deze workshop draait het allemaal rond het verhaaltje van Peter en de Wolf. De kinderen leren instrumenten herkennen en proberen verschillende klanken te linken aan bepaalde bewegingen. Wederom een workshop boordevol experimenten.

23 September Koen van Mechelen

Koen van mechelen heeft iets met Kippen. Onze workshop staat dan ook helemaal in teken van kippen. We tekenen als kippen, we spreken als kippen, we slapen als kippen en we spelen als kippen. Kortom dit wordt echt een grappige workshop.

30 September Christo

Welk kind houdt niet van fantasie, cadeautjes  en verrassingen? Tijdens deze workshop staat alles in teken van ‘cadeautjes’.

De kinderen gaan op reis naar Verrassingsland. Per nieuwe opdracht krijgen ze een nieuw cadeau waar ze zelf van moeten ontdekken wat het spel bij dit cadeau zou zijn.