Verjaardagsfeest 3-6 jaar

Elk verjaardagsfeestje wordt aangepast naar de interesses van jouw kleine oogappel.
Benieuwd naar ons unieke aanbod?
Scroll dan zeker wat naar beneden.

 • Verhalentent
  De verhalentent is een plek waar elk kind – en veel volwassenen ook- het heerlijk vindt om te vertoeven. De warme kleuren van de lakens,de gezellige lampjes en de zachte kussens zorgen voor een ontzettend gezellige sfeer. In de tent lezen we de leukste verhalen voor. Na elk verhaal kruipen we in het boek door een spel te spelen. Deze spelletjes zijn zeer gevarieerd van boek tot boek. Zo wordt theater afgewisseld door dans, spelletjes met de parachute, iets knutselen,…
  De Verhalentent is een heus feest voor elk kind.
 • Tour de pakjes
  Houd jouw kleine oogappel van veel variatie? Dan is dit het perfecte feest voor hem/haar. Bij Tour de pakjes spelen we het alom bekende pakjesspel. De combinatie van ontzettend leuk inpakpapier en gekke opdrachten zorgen voor een super leuk feestje.Coccolarte zou Coccolarte niet zijn, als er bij deze opdrachten niet telkens een hoek zou af zijn. Lekker gek doen is bij ons top prioriteit.
  Het fijne aan dit spel is dat het op maat gemaakt wordt van de jarige. We bouwen elk tour de pakjes-feest op aan de hand van de interesses van de jarig!Lekker uniek, en toch een klassieker….
  Kan het nog beter? 🙂
 • Ballonnenfeest met Jeff Koons
  Hoe oud je ook bent, ballonnen blijven leuk. Wil je dat je huis er feestelijk uitziet? Hang dan ballonnen op!
  Maar met ballonnen kan je veel meer dan enkel sfeer creëren. Ballonnen zijn ideaal om leuke spelletjes mee te spelen. Ballontennis, ballonblazen, ballondansen, ballontikkertje,… Je kan het niet zotter bedenken of je kan het doen met een ballon.
  Dit feestje is een heus feestkanon. Voor Sfeer en plezier een 11 op 10!
 • Action painting met Jackson Pollock
  Mama’s en papa’s wees niet bang. Als jullie dit feestje bij jullie thuis willen door laten gaan, kan dit perfect. Je muren zullen zeker en vast niet onder hangen met verf! BELOOFD!Ook de kindjes zullen zeker en vast niet van kop tot teen onder verf hangen. 🙂 MAAR! Als je opzoek bent naar een uniek feest? Dan moet je voor dit feestje gaan. De kinderen leren schilderen op verschillende manieren. Experimenteren staat bovenaan.   Zo maken ze marmerkunst met stokken en spatels, ze schilderen met hun haar ( al wordt hun haar niet vuil :p ) en voeten.
  Kortom een verjaardagsfeest om U tegen te zeggen.
 • Mode-atelier
  “Nee, ik wil dat niet aandoen, ik wil liever dit aandoen!” Hoor je dit gemopper geregeld in de ochtend? Dan denk ik dat je hier het juiste feestje gevonden hebt voor jouw mode-talentje.
  De kinderen maken tijdens deze workshop zelf een outfit en showen deze op de catwalk. Wie
  weet komt er ook wel echte pers naar het feestje voor een heuse fotoshoot…
 • Vliegen met panamarenko
  Vliegen, wie vliegt er mee?
  Als kind droomde ik er altijd van om te kunnen vliegen. Panamarenko is de vliegspecialist. Hij neemt de kinderen mee in een knotsgekke vliegtrip. Eerst bouwen we een cool vliegtuig en
  nadien vliegen we de wereld ermee rond. Mexico, Egypte, India,… Vlieg jij mee?
 • Dansen met triadische ballet
  Dit feestje is het meest kleurrijke feestje in het aanbod. We beginnen met een wit blad. Dankzij het Triadische ballet, dansen we op de witte papieren, waardoor er prachtige kunstwerkjes ontstaan.
  Nadien maken we van deze kunstwerkjes rokjes, capes en kronen zodat de kinderen
  omgetoverd worden tot échte dansers van het Triadische ballet.
 • Speurtocht in thema
  Speuren, speuren en nog eens speuren.
  Wij nemen jouw jarig jobje en zijn/haar vrienden mee op avontuur. Samen gaan we op zoek naar de schat.
  Deze speurtocht kan ook in thema. (Piraten, prinsessen, ridders,…)
 • Feestje op maat
  Vind je niet helemaal je ding in bovenstaande, dan maken we met veel plezier een feestje op maat. 🙂
  Alles kan en alles mag!

De prijs voor een uniek verjaardagsfeestje ligt rond de 235 euro voor een 10-tal kinderen.  (De prijs varieert van feest tot feest.)