Verjaardagsfeest 7-12 jaar

Elk verjaardagsfeestje wordt aangepast naar de interesses van de jarige.
Benieuwd naar onze unieke feestjes?
Scroll dan zeker wat naar beneden!

 • Speurtocht
  Elke speurtocht van Coccolarte is uniek.
  Houdt de jarige van playstation en andere games?
  Geen probleem, wij maken een speurtocht waarbij de kinderen op missie gaan waar ze bijvoorbeeld de wereld moeten redden tegen de ondergang.
  Of speurt de jarige liever naar een échte schat in de straten rondom het huis?
  Alles kan en alles mag!
  Wij maken de speurtocht helemaal naar de leefwereld van de jarige!
 • Tour de pakjes
  Ken je dat nog… het alom bekende pakjesspel? De combinatie van ontzettend leuk inpakpapier en gekke opdrachten zorgen voor een super leuk feestje. Coccolarte zou Coccolarte niet zijn, als er bij de opdrachten, die de kinderen per inpak-laag moeten doen, niet telkens een hoek zou af zijn. Lekker gek doen is bij ons topprioriteit.
  Het fijne aan dit spel is dat het op maat gemaakt wordt van de jarige. We bouwen elk tour de pakjes-feest op aan de hand van de interesses van de jarige!
  Lekker uniek, en toch een klassieker….
  Kan het nog beter? 🙂
 • Fotografenfeest
  Vind jij het ook zo leuk om foto’s te nemen of om model te zijn voor de fotograaf? Bij dit verjaardagsfeestje ga je aan de slag met Ipads, fototoestellen en polaroidcamera’s. De bedoeling van dit feestje is niet dat we standaard foto’s gaan nemen, maar wij gaan verder dan dat. De kinderen fotograferen dingen die absoluut niet kunnen.
  Hoe dat kan, kom je te weten als je dit feestje kiest. 🙂
 • Action painting
  Mama’s en papa’s wees niet bang. Als jullie dit feestje bij jullie thuis willen door laten gaan, kan dit perfect. Je muren zullen zeker en vast niet onder hangen met verf! BELOOFD!
  Ook de kinderen zullen zeker en vast niet van kop tot teen onder verf hangen. 🙂
  MAAR! Als je opzoek bent naar een uniek feest?
  Dan moet je voor dit feestje gaan.De kinderen schilderen op verschillende manieren. Experimenteren staat bovenaan.   Zo maken ze marmerkunst met stokken en spatels, ze schilderen met hun haar ( al wordt hun haar niet vuil :p ) en ze zoeken uit hoe het is om op verschillende perspectieven te schilderen. Kortom een verjaardagsfeest om U tegen te zeggen.
 • Mode-atelier met Erwin Wurm
  “Nee, ik wil dat niet aandoen, ik wil liever dit aandoen!” Hoor je dit gemopper geregeld in de ochtend? Dan denk ik dat je hier het juiste feestje gevonden hebt voor jouw mode-talent.
  De kinderen maken tijdens deze workshop zelf een outfit en showen deze op de catwalk. Wie weet komt er ook wel echte pers naar het feestje voor een heuse fotoshoot…
 • Dans de wereld rond
  De titel van dit verjaardagsfeestje zegt het zelf al. Wij dansen samen met de jarigen en zijn/haar vrienden de wereld rond. We gaan van India, naar zuid-Amerika, naar Nederland en veel meer andere bestemmingen. De kinderen proeven van de verschillende dansculturen en zoeken zelf leuke filmpjes op youtube. Aan het einde is het aan hen om een eigen multicultureel-dansje in elkaar te steken.
 • Circollarte
  Ook gebeten door het circus? Dan moet je bij Coccolarte zijn!
  Een echte circus instructeur legt je de kneepjes van het vak uit. Jongleren, poi’s zwieren, diabolo’en, éénwieleren,…
  Hij leert je met veel plezier de leukste trucjes uit het circus.
 • Papiergekte
  Oude kranten en tape, dat zijn de voornaamste ingrediënten voor dit feestje.
  Het lijkt misschien wat stom, maar je hebt geen idee wat je allemaal kan maken met oud papier. Naast kleding en gekke hoedjes, bouwen we ook kampen en spelen we hockey met oude kranten.
  Je kan het niet zotter bedenken of het kan met kranten. 🙂
 • Team om te zien
  Als al het bovenstaande je heel leuk lijkt, en je niet echt goed kan kiezen, dan moet je voor dit feestje gaan.
  Team om te zien is een stoer spel waar samenwerking centraal staat.
  De verschillende opdrachten zijn een proevertje van bovenstaande feestjes. Kortom dit spel is de trailer van de andere feestjes. 🙂
 • Verjaardagsfeestjes op maat
  Vind je niet je ding in bovenstaande feestjes, dan maken we met veel plezier een feestje op maat. 🙂
  Alles kan en alles mag.

De prijs voor een uniek verjaardagsfeestje ligt rond de 250 euro voor een 10-tal kinderen.  (De prijs kan variëren van feest tot feest.)