Dans en muziekfeestjes

Heb jij een kleine Mozart of Pina Bausch in huis, dan ga je zeker een leuk feestje vinden in deze categorie.

  • Feesten met prinses Turandot 
    Ben je benieuwd hoe een prinses feest viert? Dan moet je zeker dit feestje boeken. Prinsessen zijn namelijk niet zo netjes als je zou denken. Ze zijn stoer, grappig en houden wel van gekdoenerij. Kom het snel ontdekken samen met Prinses Turandot! 
  • Dansfestijn  
    Wordt jij ook zo vrolijk van dansen? Dan is dit verjaardagsfeestje écht iets voor jou! Een danser van het dansgezelschap is zijn dansgroep kwijt en is dus opzoek naar een nieuwe groep. De kinderen worden uitgedaagd. Hopelijk zijn ze goed genoeg om een diploma van échte danser te krijgen! 
  • Maak je eigen muziek & instrument feest
    Niets zo leuk als zelf creëren. Tijdens dit feestje leren de kinderen dat overal muziek in zit en dat je zelf ook muziek kan maken op hele makkelijke manieren. De kinderen krijgen tijdens dit feest ook de tijd om zelf een muziekinstrument uit te vinde en dit te bespelen.  Op het einde is er natuurlijk een optreden met onze zelfgemaakte instrumenten voor de ouders! 

____________________

PRAKTISCHE INFO
____________________

Leeftijd 4 – 8 jaar

uur: 3u 

Incl: Locatie, versiering, drankjes (appelsap, appelsiensap, water) , versnapering (cake, pannenkoeken, taart,…), materiaal, begeleiding, verzekering, …

Prijs: 375 euro

Locatie:
Mambo
Anselmostraat 15
2018 Antwerpen

Maximum 10 kinderen incl. jarige.

Wil je graag een verjaardagsfeestje boeken?
Mail naar liesje@coccolarte.be .