Verjaardagsfeest

Voor de belangrijkste dag van het jaar, mag het al iets specialer zijn, toch?
Wil je graag een creatief en fantasierijk feestje voor je jarige job?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Meer nog! Wij bieden een totaalpakket aan. 

Een totaalpakket? Wat wil dat zeggen?

Je brengt de jarige en z’n vriendjes tot bij ons en wij nemen het vanaf daar helemaal over.
Je huis blijft eruit zien zoals je het achter liet, je moet niet nog snel naar de bakker lopen voor de taart en je moet ook niet nadenken hoe je de kinderen een leuke tijd zal bezorgen, want wij doen dat allemaal voor jou! 

Laat de jarige even een leuk feestje uitkiezen, en boek een droomfeest voor jouw kleine oogappel bij ons. 

  • Cadeautjes-feest 

Als jarige is er niets zo leuk dan cadeau’s krijgen. Maar ook als niet-jarige zijn cadeau’s leuk. Dus tijdens dit verjaardagsfeestje staat alles in teken van cadeau’s. De kinderen ontmoeten de kunstenaar Christo en leren alles over inpakken én uitpakken. 

  • Dansfestijn

Wordt jij ook zo vrolijk van dansen? Dan is dit verjaardagsfeestje écht iets voor jou! Een danser van het dansgezelschap is zijn dansgroep kwijt en is dus opzoek naar een nieuwe groep. De kinderen worden uitgedaagd. Hopelijk zijn ze goed genoeg om een diploma van échte danser te krijgen! 

  • sporen-speurfeest

Heb je een kleine detectieve bij je thuis rondlopen? En heeft deze wel zin in een uitdagende speurtocht? Dan moet je zeker voor het sporen-speurfeest kiezen.
Wij hebben namelijk een speurtocht gemaakt waar enkel de beste speurneuzen door kunnen geraken. Het is niet enkel speuren dat ze zullen moeten doen, maar ook hun creativiteit zal geprikkeld worden tijdens deze tocht! Lukt het hen, dan krijgen ze een officieel diploma van de SPEURNEUZENLIGA. 

  • Knuffelfeest 

Heb je ooit al gehoord van een knuffelfeest? Dit is het schattigste feest waar je ooit geweest bent. Een feest met meer dan 100 knuffels waar we samen met de kinderen knotsgekke spelletjes mee doen. Ook gaan we uiteraard de creatieve tour op en maken we unieke kunst met teddyberen. Benieuwd? Boek dan zeker dit kampje. 

En nog even dit: Je bent nooit te oud om met knuffels te spelen! 

  • stop motion  (Voor kinderen vanaf 6 jaar) 

Tijdens dit verjaardagsfeestje maken we ons eigen unieke stop motion filmpje. We gaan aan de slag met mini figuurtjes die we tot leven laten komen en maken onze eigen geluidseffecten die we nadien op het filmpje monteren. Echt een leuk feestje voor kinderen die geduldig zijn. 🙂 

Vond je hierboven niet wat je zocht, stuur ons dan gerust een mailtje, dan gaan we opzoek naar een feestje op maat.

PRAKTISCHE INFO

Leeftijd 4 – 8 jaar

uur: 3u 

Incl: Versiering, drankje (appelsap, appelsiensap, water) , versnapering (cake, pannenkoeken, taart,…), materiaal, begeleiding, verzekering, …

Prijs: 350 euro

Locatie:
Mambo
Anselmostraat 15
2018 Antwerpen

Maximum 10 kinderen incl. jarige.

Wil je graag een verjaardagsfeestje boeken?
Mail naar liesje@coccolarte.be .