Vrij binnen en buiten

Op zoek naar een leuke in-uit activiteit voor op jouw evenement?
GEVONDEN!
Op deze pagina kan je verschillende activiteiten vinden die op jouw evenement kunnen plaatsvinden.

De prijs voor deze workshops is afhankelijk van het aantal kinderen en de duur van de workshop.  Stuur gerust een mail voor meer informatie.

 • Handige harry’s (Pinata’s, vogelhuisjes, gekke schoenen,…)
  Je kan het niet zotter bedenken of wij maken het met de kinderen! Alles kan!
  Zo maakten we pinata’s, verhaalstenen, vogelhuisjes, feestneuzen, gekke schoenen, keukenschorten,…
  Bij deze workshop kunnen kinderen gewoon gezellig komen knutselen.
 • Verhalentent
  De verhalentent is een plek waar elk kind – en veel volwassenen ook- het heerlijk vindt om te vertoeven. De warme kleuren van de lakens,de gezellige lampjes en de zachte kussens zorgen voor een ontzettend gezellige sfeer. In de tent lezen we de leukste verhalen voor. Na elk verhaal kruipen we in het boek door een spel te spelen. Deze spelletjes zijn zeer gevarieerd van boek tot boek. Zo wordt theater afgewisseld door dans, spelletjes met de parachute, iets knutselen,…
  De verhalentent is een heus feest voor elk kind.
 • Bootjesrace
  Bij deze workshop komt het erop aan dat de kinderen eerst een super coole speedboot knutselen. Hoe harder ze nadenken over de waterdichtheid en zwaarte van hun boot, hoe beter dit zal uitpakken als ze hun boot uiteindelijk te water laten.
  Ze plaatsen hun boot in de water-racebaan, nemen een plantensproeier in de hand en DRIE- TWEE- EEN Spuiten maar!
  Ik ben alvast benieuwd wie er wint.
 • Circollarte
  Ook gebeten door het circus? Dan moet je bij Coccolarte zijn!
  Een echte circus instructeur legt je de kneepjes van het vak uit. Jongleren, poi’s zwieren, diabolo’en, éénwieleren,… Hij leert kinderen met veel plezier de leukste trucjes uit het circus.
 • Gekke schoenenrace
  4 gekke kunstenaars en 4 paar gekke schoenen, dat is wat je nodig hebt bij de gekke schoenenrace. De kinderen trekken gekke schoenen aan en lopen naar de overkant van de racebaan. De extra attributen liggen daar op hen te wachten. Van zodra ze omgetoverd zijn tot kunstwerk, mogen ze hun tocht terug wagen. Degene die als eerste terug over de lijn is, wint de gekke schoenenrace. SPANNEND!
 • Action paint darts
  Veel woorden moet ik hier niet vuil aan maken. We spelen een spelletje darts en maken zo een uniek kunstwerk.
 • Grime
  Bij Coccolarte schminken we geen spiderman’s en mega mindy’s. Wij gaan voor Magritte en Mondriaan gezichtjes. Ook dieren en absurde tekeningen zitten in ons grime aanbod. Dus wil je eens iets anders dan anders, dan moet je bij ons zijn. 🙂
 • kartonkamp
  Niets zo leuk dan gewoon lekker bouwen met karton. De kinderen mogen zelf lekker gekke kastelen of ellenlange doolhoven bouwen met kartonnen dozen.