kampen voor 6 – 9 jaar

 • Krokusvakantie 15 – 19 februari
  PIPPI LANGKOUSKAMP   6 – 9 jaar
  Iedereen kent haar wel, die kleine Pippilotta Victualia Rolgordijna Kruizemunta Efraïmsdochter, beter gekend als Pippi Langkous.Welk kind/volwassene droomt er nu niet van om voor een weekje Pippi Langkous te zijn…  Ik wel hoor! Pippi neemt de kleine kunstenaars mee in een heerlijk avontuur van absurditeit en gekdoenerij. Meer woorden moeten we hier niet aan vuil maken, want de titel zegt het zelf al dat dit een ongelofelijk tof kamp zal worden.

  Schrijf je hier in

 • Paasvakantie week 1  5 – 9 april
  ANDY WARHOLKAMP 6 – 9 jaar
  Pop art, Pop art en nog eens Pop art. Na deze week heeft deze kunststroming geen geheimen meer voor de kinderen. We duiken samen in de wereld van de reclame, strips, kranten en tijdsschriften. Deze week wordt alles behalve saai!
  Schrijf je hier in.
 • Paasvakantie week 2  12 – 16 april
  HENRI MATISSE  6 – 9 jaar

  Word jij ook niet ontzettend blij van de werken van Henri Matisse? Ik wel, en dat is al genoeg reden om een hele week aan deze geweldige kunstenaar te spenderen. “Waar gaan al die bizarre bloemachtige-figuren naartoe met die lange benen?”  We nemen we de kinderen mee in een wonderlijk verhaal van kleuren en gekke figuren. We gebruiken verschillende technieken om ook eens een Matisse kunstwerk te maken.

  Schrijf je hier in

PRAKTISCHE INFO

Bekijk hier onze algemene voorwaarden.

Wie? iedereen van 6 jaar tot en met 9 jaar
Waar? Sint-Ludgardisschool – Begijnenstraat 49, 2000 Antwerpen
Wanneer?  We starten elke dag om 9u en sluiten af om 16u.
Vooropvang vanaf 8u30 & naopvang tot 17u30
Prijs? 165 euro

Indien je nog vragen hebt, mail gerust naar liesje@coccolarte.be .