Rondleiding

Omdat de stadswandelingen zo ongelofelijk leuk zijn, heb ik beslist om ook rondleidingen te geven in dierentuinen, pretparken, musea, beurzen, gebouwen, …

Bijvoorbeeld

Wat dacht je van een “Sherlock Holmes-tocht” in het Mas?

Heb je het al gehoord van dat meisje, Juliëtte,10 jaar oud, dat verdwenen is op verdieping 8 van het Mas?
Niemand weet het antwoord op dit mysterie.
Het Mas had net haar deuren geopend, dus Juliëtte en haar ouders besloten om het museum een bezoekje te brengen.  Fantastisch was het tot ze op verdieping 8 kwamen. Daar liep het fout.

De mama van Juliëtte vertelt:

Onze kleine meid was heel erg gefascineerd door het onderwerp “Dood en leven”. Dit is het thema van verdieping 7 en 8 in het Mas. Vanaf we bij de mummie kwamen gebeurde er iets heel bizar. Op dat moment hebben we er niet veel aandacht aan geschonken, maar er kwamen plots allemaal mannen binnen met zwarte capes aan. Ze bleven bij ons in de buurt. We verlieten de zaal en gingen een verdiep hoger. De mannen met hun capes volgden ons en op een gegeven moment zag ik een heel felle lichtflits en werd ik op de grond geworpen.
Enkele minuten later kwam ik weer bij bewustzijn en was mijn kleine schat verdwenen. Ook de mannen met hun capes waren weg. Ik heb haar overal gezocht en ook de politie staat voor vraagtekens. We hebben haar sindsdien nooit meer gezien. Wel krijgen we af en toe gekke brieven toegestuurd, wij begrijpen hier helemaal niets van. Maar ik ben zeker dat ze naar mijn kleine schat leiden.

Kunnen jullie helpen om dit mysterie op te lossen en Juliëtte terug brengen naar haar ouders?

Elke rondleiding die ik doe is uniek!
Het is een graai uit de leefwereld van jouw kindje.